Important note about SSL VPN compatibility for 20.0 MR1 with EoL SFOS versions and UTM9 OS. Learn more in the release notes.

Parents
  • It seems to be using a lot less RAM. Been running 3.5 hours and averaging 67% RAM usage. Usage goes up over time, so it may settle in at a higher average, but v18.5 was using about 75% on average and v19 GA was using about 80% on average, for me.

    Had a crash of v19 GA this afternoon where the blue (storage) light blinks like crazy and I slowly lose capabilities until the AP goes orange, etc and have to reboot. (This has happened maybe once a month for me, maybe once every two months.) Hopefully fixed in v19 MR1.

  • Hi,

    Memory usage currently sitting around 84%, previously version was around 70-74%, so I would expect the usage to drop over the next couple of days

    .ian

    XG115W - v20.0.1 MR-1 - Home

    XG on VM 8 - v20 GA

    If a post solves your question please use the 'Verify Answer' button.

Reply
  • Hi,

    Memory usage currently sitting around 84%, previously version was around 70-74%, so I would expect the usage to drop over the next couple of days

    .ian

    XG115W - v20.0.1 MR-1 - Home

    XG on VM 8 - v20 GA

    If a post solves your question please use the 'Verify Answer' button.

Children
  • Next morning, looking at the Live CPU & Memory widget (covers the last two hours) yields: Max 70.48% || Avg 69.7%. Which is still significantly below what I'd experienced in v18.5 and especially v19 GA which had me worried because it was averaging higher. This is on an XGS-87, which is the smallest appliance.