Advisory: Support Portal Maintenance. Login is currently unavailable, more info available here.

This discussion has been locked.
You can no longer post new replies to this discussion. If you have a question you can start a new discussion

Why Access points & SSID logging is grayed out in XG

Hi everyone

I am using XG at home with two APs, AP55 and AP55C

Not sure why Log Settings->Wirelss-> Access Points & SSID is grayed out.

Log Settings->System Health-> Usage also grayed out

 

any idea?

 

Thanks



This thread was automatically locked due to age.
Parents
  • Hi  

    Can you revisit this?!

     

    I have tried to enable hostapd debugging, but hostapd.log remains EMPTY, and I cannot, as theese guy, select wireless loggin either in XG GUI?!

    ----

    Best regards Martin ;-)

    Sophos UTM Certified Engineer v9.7
    Sophos  XG  Certified Architect v18.0
    Homelab: 2 x SG210 XG v18 (HA A/P) - 3xAPX530 - 1 x SG210 v9.7 - 1 x UTM 220 v9.7 - 1 x SG135 v9.7 (All Fullguard Plus licenses)

  • Hi  

    I'll reach to our team and reply back with feedback I receive.

    [Update] This GUI log setting has been unavailable since v16. However, you are still able to view wireless logging entries by viewing the system log in log viewer, and adding a filter for Wireless Protection. What log are you looking for in the CLI? Refer to this KBA.

    Regards,


    Florentino
    Community Manager, Support & Services

    Support Videos | Product Documentation@SophosSupport | Sign up for SMS Alerts
    If a post solves your question, please use the 'Verify Answer' button.
  • I know this is an old one but it is still an issue that appears to not have been resolved. I am unable to see wireless client connection activity, even when using the SYSTEM log filter, as specified, by "viewing the system log in log viewer, and adding a filter for Wireless Protection." When viewing the logs, as suggested, I can only see wireless system config and firmware events. No client access events whatsoever!

Reply
  • I know this is an old one but it is still an issue that appears to not have been resolved. I am unable to see wireless client connection activity, even when using the SYSTEM log filter, as specified, by "viewing the system log in log viewer, and adding a filter for Wireless Protection." When viewing the logs, as suggested, I can only see wireless system config and firmware events. No client access events whatsoever!

Children
No Data