Advisory: Sophos Endpoint "Your connection isn't private" after reboot. Policy settings can be returned to normal. See: KB-000045954 for the latest updates.

This discussion has been locked.
You can no longer post new replies to this discussion. If you have a question you can start a new discussion

"Outbound Emails sent from Sophos" Connector Failed to Setup

I am attempting to setup Sophos Mailflow for a O365 tenant with Microsoft Basic Business licenses. The "Outbound Emails sent from Sophos" inbound connector fails to enable and when I try to enable it manually I get the error: 

Error executing request. For this service offering, you can't enable an inbound connector. Please contact Support to enable it. Organization '0f4eda73-53b3-4e46-ad7f-aec9d9ff6dad', Service Offering: 'O365_BUSINESS_ESSENTIALS'.

Apparently Microsoft made an unannounced change, that took affect 01/01/2023, restricting admins from activating newly-created inbound connectors for new tenants. This change affects the following SKUs:

 
Microsoft 365 Business Standard
Microsoft 365 Business Basic
Exchange Online Essentials

These connectors are created as “Disabled” by default. Customers that experience this behavior must contact Microsoft support with a business justification to enable an Inbound connector of OnPremises type within their tenant.

I have opened a ticket with Microsoft to enable the connector. I will update this post with my experience and steps.

https://learn.microsoft.com/en-us/exchange/mail-flow-best-practices/use-connectors-to-configure-mail-flow/inbound-connector-faq



This thread was automatically locked due to age.
Parents Reply Children