This discussion has been locked.
You can no longer post new replies to this discussion. If you have a question you can start a new discussion

How to reregister an APX120 in CM?

Hi folks,

looking for some guidance on how to reregister my APX120 in CM. While attempting to identify issues with my CM account I deleted the APX120. Now the issues have identified and will be resolved when v19.0 GA is released I am reliable advised. SO based on that I have tried to reregister the APX120 in the CM wireless and not succeeded.

The steps have tried are

1/. power on APX120 and start registration process in CM - fail

2/. check XG115W is actually passing he APX120 traffic and it is.

3/. restarted the CM registration process then restarted the APX120 - fail.

4/. rhard eset APX120 and restarted CM registration process - fail

5/. found the reset APX120 now appears in the XG115W wireless tab.

6/. deleted the APX120 from the XG115w - restarted CM registration process - fail.

7/. APX120 continues to appear in the XG115w wireless tab.

So, looking for some hints on how to reregister the APX120?

Ian



This thread was automatically locked due to age.
Parents
  • Most likely you should disable Wireless Protection on SFOS (at least for the registration process). 

    __________________________________________________________________________________________________________________

  • Thank you, I will try shortly.

    ian

    XG115W - v19.0.1 mr-1 - Home

    1225v5 6gb ram, SSID, 4 NICs 20w - v19 EAP - on holiday.

    If a post solves your question please use the 'Verify Answer' button.

  • Hi LuCar,

    first i had to delete the AP from the XG, then delete the group, then delete the configuration for the WIFI in ZONES. Then reset the AP, it is now registered but stays off line even after a restart.

    Shows waiting for an update, not sure what, but will review again in the morning.

    ian

    XG115W - v19.0.1 mr-1 - Home

    1225v5 6gb ram, SSID, 4 NICs 20w - v19 EAP - on holiday.

    If a post solves your question please use the 'Verify Answer' button.

Reply
  • Hi LuCar,

    first i had to delete the AP from the XG, then delete the group, then delete the configuration for the WIFI in ZONES. Then reset the AP, it is now registered but stays off line even after a restart.

    Shows waiting for an update, not sure what, but will review again in the morning.

    ian

    XG115W - v19.0.1 mr-1 - Home

    1225v5 6gb ram, SSID, 4 NICs 20w - v19 EAP - on holiday.

    If a post solves your question please use the 'Verify Answer' button.

Children
  • Hi folks,

    I found the cause of the reregistering not working correctly, my APX120 access rule was too tight and restricted access to port 1237 and NTP. When I changed the access to any, re-registration completed.

    Interestingly that firewall rule had been in place for some time, now fixed but the APX120 was previously registered under an older XG which must of had more open rules for guests.

    Ian

    XG115W - v19.0.1 mr-1 - Home

    1225v5 6gb ram, SSID, 4 NICs 20w - v19 EAP - on holiday.

    If a post solves your question please use the 'Verify Answer' button.