New Sophos RED-20 not booting

Hello,

I am having issues with a new Sophos RED 20 that is not booting anymore. I have started it with a console cable and it seems to have a booting issue. I have run a memtest and hardware test and its all fine. How can I flash it manually over the console cable ? Is there any way ? 

U-Boot 2018.09 (Apr 23 2020 - 05:30:45 +0000), Build: jenkins-Red_Unified_Firmware_v3-86

SoC: LS1012AE Rev2.0 (0x87040020)
Clock Configuration:
CPU0(A53):800 MHz
Bus: 250 MHz DDR: 1000 MT/s
Reset Configuration Word (RCW):
00000000: 08000008 00000000 00000000 00000000
00000010: 35080000 c000000c 40000000 00001800
00000020: 00000000 00000000 00000000 00014172
00000030: 00000000 00428120 00000096 00000000
I2C: ready
DRAM: 446 MiB
WARNING: Calling __hwconfig without a buffer and before environment is ready
Using SERDES1 Protocol: 13576 (0x3508)
MMC: FSL_SDHC: 0, FSL_SDHC: 1
Loading Environment from SPI Flash... SF: Recognized JEDEC id bytes: ef, 60, 15
SF: Detected w25q16dw with page size 256 Bytes, erase size 4 KiB, total 2 MiB
SPI NAND PROBE!
SF: Recognized JEDEC id bytes: ef, bb, 21
SF: CONFIG_SPL_BUILD Detected W25N01GW with page size 2 KiB, erase size 128 KiB, total 128 MiB
spi_flash_scan: Printf SR1 = 0x0, SR2 = 0x18, SR3 = 0x0
spi_flash_scan: MAX READ SIZE = 0x40, MAX WRITE SIZE = 0x20
Probe over!
OK
In: serial
Out: serial
Err: serial
Model: SOPHOS RED20 Board
Board: SOPHOS RED20
HW: RevC
MCU Version: 8
WARN: MAC Private MAC address for ethaddr is F2:F1:59:35:C6:33 restore of Sophos MAC required!
WARN: MAC Private MAC address for eth1addr is 42:C3:34:DE:7A:36 restore of Sophos MAC required!
Net: PFE class pe firmware
PFE tmu pe firmware
eth0: pfe_eth0, eth1: pfe_eth1
Hit any key to stop autoboot: 0
Unknown command 'boot_image' - try 'help'

Any help would be appreciate.

Thanks

Parents Reply Children
No Data