This discussion has been locked.
You can no longer post new replies to this discussion. If you have a question you can start a new discussion

SFM - Push template to XG broken?

Hello,

 

I use the template function to deploy new firewalls for my custommers with a default configuration I created as a template since many years now...

But I'm trying to deploy a new firewall today and I'm trying to push my template and it does not push the whole configuration to it. It pushes randomly just a few objects (between 0 and 50), and it says in the Management System Events that it's successful, with the number written in green, but it's not successful because it should push ~570 objects and not 50 or less...

 

I don't know if the problem is due to the 17.1.2 MR-2 firmware of SFM, but the last firewall sucessfully deployed before this ont which is not working, was when my SFM was still in 17.1.1 MR-1 firmware version.

 

The firewall which has to be deployed with the template is an XG115W 17.5.10 MR-10 (tried with the 17.5.3 MR-3 firmware which was installed by default and the result is the same).

 

Any ideas ?

 

Thanks.

 

Regards



This thread was automatically locked due to age.
Parents
  • Hi VikenNajarian,

    I'm also having a problem with pushing configuration from SFM to XG devices, I just wondering if what is your XG Central Management configuration and in SFM configuration? I really do appreciate your kind response. 

     

    Thank You

    Jay

  • Hi Jay,

     

    It depends of the firewall that I'm managing. I'm using templates to push a preconfigured template to new out of the box XG firewalls before customizing them to the customer and installing them on their site.

     

    In SFM 17.1.2 and 17.1.3 the XG Central Management is not configured before trying to push template and the issue is still the same right now.

     

    Only 17.1.1 works for template pushing to new devices.

    Viken

    XG Certified Engineer

    Sophos Gold Partner - Reseller from Lyon, France

  • Hi folks.

    please raise a support case.

    Ian

     
    V18.0.x - e3-1225v5 6gb ram on 4 port MB with AP55/c - 20w. 
    If a post solves your question use the 'This helped me' link.
  • Hi VikenNajarian,

     

    Understood, do you have guidelines on how to downgrade the firmware in CLI?

     

    Thank You

    Jay

  • Hello

    The support case is already opened since few weeks, here is the number: #9760767 

     

    The last update I received was Wednesday, and they said that they will have a feedback from the development team on 01-Oct.

     

    Viken

    XG Certified Engineer

    Sophos Gold Partner - Reseller from Lyon, France

Reply
  • Hello

    The support case is already opened since few weeks, here is the number: #9760767 

     

    The last update I received was Wednesday, and they said that they will have a feedback from the development team on 01-Oct.

     

    Viken

    XG Certified Engineer

    Sophos Gold Partner - Reseller from Lyon, France

Children
  • Hi.

    do you really mean 1st October or 1st June?

    Ian

     
    V18.0.x - e3-1225v5 6gb ram on 4 port MB with AP55/c - 20w. 
    If a post solves your question use the 'This helped me' link.
  • Hello,

     

    No, the 1st October, they said that in the last case update 3 days ago.

    The case hase been opened the 11 March, the issue is still there, and the next update from the development team is for the 1st October.

    Viken

    XG Certified Engineer

    Sophos Gold Partner - Reseller from Lyon, France

  • Hi folks,

    maybe we can ask for an update from H_Patel , 4 months wait with a support case issued is a bit long enemy opinion

    Ian

     
    V18.0.x - e3-1225v5 6gb ram on 4 port MB with AP55/c - 20w. 
    If a post solves your question use the 'This helped me' link.