This discussion has been locked.
You can no longer post new replies to this discussion. If you have a question you can start a new discussion

XG85 Webadmin Internal Server Error

Hi,

I've actually problems to connect to the Webadmin and Userportal of two of our customer XG85. I always get this message in the browser:

Internal Server Error

The services worked till a few days. On one machine there is Firmware 7.5.8 on the other 7.5.11, auto hot fix is enabled. The SQL-hot fix was applied and all passwords changed on 04/25. ssh to both machines is possible.

Maybe some bad side effect with the new Sophos hot fix (captchas)?



This thread was automatically locked due to age.
Parents
  • Hello Josef,

    Thank you for contacting our Community.

    At the moment this is the first report we heard about this.

    1) Are you able to SSH into the devices? If you can, please run the following commands from the Advanced Shell of the XG and let me know if you can access

    • service tomcat:restart -ds nosync
    • service apache:restart -ds nosync

    2) If you are still unable to access please Restart the GUI certificate from the Advanced Shell of the XG

    • Go to putty >> 2 >> 4 (Reset Default Web Admin Certificate)

    3) Please verify the Port user for the GUI

    • # psql -U nobody -d corporate -c "select * from tblclientservices where servicekey='httpsport';"

    The ouput of the command should say look like this

    servicekey | servicevalue
    ------------+--------------
    httpsport | 4444
    (1 row)

    If you are still unable to access the GUI, please send us the output of apache.log and  tomcat.log as well as csc.log


     
    Emmanuel (EmmoSophos)
    Community Support Engineer | Sophos Technical Support
    Sophos Support VideosProduct Documentation  |  @SophosSupport  | Sign up for SMS Alerts
    If a post solves your question use the 'Verify Answer' link.
  • Hi,

     

    I have same problem on my XG85.

     

    First I try to restart tomcat and apache it won't work. And i don't change https port.

    I can login web console when i reset the GUI certificate.

    But it won't help because i own valid certificate for my domain.

    If i use my certificate it will show "Internal Server Error" message again.

     

    Best regards,

    Todd

Reply
  • Hi,

     

    I have same problem on my XG85.

     

    First I try to restart tomcat and apache it won't work. And i don't change https port.

    I can login web console when i reset the GUI certificate.

    But it won't help because i own valid certificate for my domain.

    If i use my certificate it will show "Internal Server Error" message again.

     

    Best regards,

    Todd

Children
No Data