This discussion has been locked.
You can no longer post new replies to this discussion. If you have a question you can start a new discussion

Losing DHCP Gateway

This problem started with 17.5.0 GA.  The firewall is handling DHCP for my lan.  Users have started to lose the default gateway(the Firewall) randomly throughout the day.  I have to either reset the switch or the desktop network adapter in order to regain internet connectivity.  This does NOT happen to all users at the same time.

I updated to XG 115 SFOS 17.5.5 MR5 but the problem still exists.  This actually introduced another problem of not being able to access the gui from Sophos Central, but that's not as pressing.  Any thoughts on this would be appreciated.

Thanks

Larnel



This thread was automatically locked due to age.
Parents
  • Hi All,

    My sincere apologies for this inconvenience. For any customers who have already upgraded to the latest SFOS release and are still experiencing issues, would it be possible to please raise a support case and PM me with your case ID so that further investigation can be performed?

    Regards,


    Florentino
    Community Manager, Support & Services

    Support Videos | Product Documentation@SophosSupport | Sign up for SMS Alerts
    If a post solves your question, please use the 'Verify Answer' button.
  • Hi All,

    Thank you for your regress feedback & support

    With MR6, we have been closed with JIRA ID NC-46351, which was earlier reported. 

    We are working on the JIRA ID NC-48031, till now please use the CLI to switch the DHCP old config generate method.

     

    Regards,

    Deepti

     

     

     

Reply
  • Hi All,

    Thank you for your regress feedback & support

    With MR6, we have been closed with JIRA ID NC-46351, which was earlier reported. 

    We are working on the JIRA ID NC-48031, till now please use the CLI to switch the DHCP old config generate method.

     

    Regards,

    Deepti

     

     

     

Children