This discussion has been locked.
You can no longer post new replies to this discussion. If you have a question you can start a new discussion

SSL-VPN-Client and Windows 10?

Hi,

how come nobody asked this question, yet: Does the Sophos SSL-VPN-Client work under Windows 10 and is it supported by Sophos?

Hon


This thread was automatically locked due to age.
Parents
  • Brilliant, Martin!  So simple, yet this is the first time I've seen this here.  My dad always said that being the first person to see "the obvious" was a sign of genius.

    Cheers - Bob
     
    Sophos UTM Community Moderator
    Sophos Certified Architect - UTM
    Sophos Certified Engineer - XG
    Gold Solution Partner since 2005
    MediaSoft, Inc. USA
  • Brilliant, Martin!  So simple, yet this is the first time I've seen this here.  My dad always said that being the first person to see "the obvious" was a sign of genius.

    Cheers - Bob


    Thanks Bob - appreciate it! :-)

    @Vilic: I have installed the SecurePoint also, as I use it everyday because it can handle simultanious TAP adapters, I upgraded to the new version on Windows 10 and right after I got the same issue:

    Mon Aug 10 08:02:08 2015 TEST ROUTES: 0/0 succeeded len=5 ret=0 a=0 u/d=down
    Mon Aug 10 08:02:08 2015 Route: Waiting for TUN/TAP interface to come up...
    Mon Aug 10 08:02:09 2015 TEST ROUTES: 0/0 succeeded len=5 ret=0 a=0 u/d=down
    Mon Aug 10 08:02:09 2015 Route: Waiting for TUN/TAP interface to come up...
    Mon Aug 10 08:02:10 2015 TEST ROUTES: 0/0 succeeded len=5 ret=0 a=0 u/d=down
    Mon Aug 10 08:02:10 2015 Route: Waiting for TUN/TAP interface to come up...
    Mon Aug 10 08:02:11 2015 TEST ROUTES: 0/0 succeeded len=5 ret=0 a=0 u/d=down
    Mon Aug 10 08:02:11 2015 Route: Waiting for TUN/TAP interface to come up...
    Mon Aug 10 08:02:12 2015 TEST ROUTES: 0/0 succeeded len=5 ret=0 a=0 u/d=down
    Mon Aug 10 08:02:12 2015 Route: Waiting for TUN/TAP interface to come up...
    Mon Aug 10 08:02:13 2015 TEST ROUTES: 0/0 succeeded len=5 ret=0 a=0 u/d=down
    Mon Aug 10 08:02:13 2015 Route: Waiting for TUN/TAP interface to come up...
    Mon Aug 10 08:02:14 2015 TEST ROUTES: 0/0 succeeded len=5 ret=0 a=0 u/d=down
    Mon Aug 10 08:02:14 2015 Route: Waiting for TUN/TAP interface to come up...
    Mon Aug 10 08:02:15 2015 TEST ROUTES: 0/0 succeeded len=5 ret=0 a=0 u/d=down
    Mon Aug 10 08:02:15 2015 Route: Waiting for TUN/TAP interface to come up...
    Mon Aug 10 08:02:16 2015 TEST ROUTES: 0/0 succeeded len=5 ret=0 a=0 u/d=down
    Mon Aug 10 08:02:16 2015 Route: Waiting for TUN/TAP interface to come up...
    Mon Aug 10 08:02:18 2015 TEST ROUTES: 0/0 succeeded len=5 ret=0 a=0 u/d=down
    Mon Aug 10 08:02:18 2015 Route: Waiting for TUN/TAP interface to come up...


    I then installed the new TAP driver, as per my previous post, and all was good with the new Securepoint VPN client [;)]
Reply
  • Brilliant, Martin!  So simple, yet this is the first time I've seen this here.  My dad always said that being the first person to see "the obvious" was a sign of genius.

    Cheers - Bob


    Thanks Bob - appreciate it! :-)

    @Vilic: I have installed the SecurePoint also, as I use it everyday because it can handle simultanious TAP adapters, I upgraded to the new version on Windows 10 and right after I got the same issue:

    Mon Aug 10 08:02:08 2015 TEST ROUTES: 0/0 succeeded len=5 ret=0 a=0 u/d=down
    Mon Aug 10 08:02:08 2015 Route: Waiting for TUN/TAP interface to come up...
    Mon Aug 10 08:02:09 2015 TEST ROUTES: 0/0 succeeded len=5 ret=0 a=0 u/d=down
    Mon Aug 10 08:02:09 2015 Route: Waiting for TUN/TAP interface to come up...
    Mon Aug 10 08:02:10 2015 TEST ROUTES: 0/0 succeeded len=5 ret=0 a=0 u/d=down
    Mon Aug 10 08:02:10 2015 Route: Waiting for TUN/TAP interface to come up...
    Mon Aug 10 08:02:11 2015 TEST ROUTES: 0/0 succeeded len=5 ret=0 a=0 u/d=down
    Mon Aug 10 08:02:11 2015 Route: Waiting for TUN/TAP interface to come up...
    Mon Aug 10 08:02:12 2015 TEST ROUTES: 0/0 succeeded len=5 ret=0 a=0 u/d=down
    Mon Aug 10 08:02:12 2015 Route: Waiting for TUN/TAP interface to come up...
    Mon Aug 10 08:02:13 2015 TEST ROUTES: 0/0 succeeded len=5 ret=0 a=0 u/d=down
    Mon Aug 10 08:02:13 2015 Route: Waiting for TUN/TAP interface to come up...
    Mon Aug 10 08:02:14 2015 TEST ROUTES: 0/0 succeeded len=5 ret=0 a=0 u/d=down
    Mon Aug 10 08:02:14 2015 Route: Waiting for TUN/TAP interface to come up...
    Mon Aug 10 08:02:15 2015 TEST ROUTES: 0/0 succeeded len=5 ret=0 a=0 u/d=down
    Mon Aug 10 08:02:15 2015 Route: Waiting for TUN/TAP interface to come up...
    Mon Aug 10 08:02:16 2015 TEST ROUTES: 0/0 succeeded len=5 ret=0 a=0 u/d=down
    Mon Aug 10 08:02:16 2015 Route: Waiting for TUN/TAP interface to come up...
    Mon Aug 10 08:02:18 2015 TEST ROUTES: 0/0 succeeded len=5 ret=0 a=0 u/d=down
    Mon Aug 10 08:02:18 2015 Route: Waiting for TUN/TAP interface to come up...


    I then installed the new TAP driver, as per my previous post, and all was good with the new Securepoint VPN client [;)]
Children
No Data