This discussion has been locked.
You can no longer post new replies to this discussion. If you have a question you can start a new discussion

Sophos RED 15 not working

Sophos RED15 not booting properly, System light is on, Router is blinking - somtimes it comes on and then no internet connection is possible and the red is restarting.(i can see the lease on the DHCP server but RED ist never pingable) DHCP in the network is working properly all necessarcy ports are opened. i also tried with a second factory sealed RED 15 same behaviour. RED 10 on same network work just fine. I used a RED15 a week ago on same internet connection without problems



This thread was automatically locked due to age.
Parents
  • Check the blink-code table at www.sophos.com/.../116573.aspx. Red15 codes should be the same as Red10 rev 2/3. What does it say the error is for the blinks you are seeing?

    Be aware that RED15 uses an additional port than the RED10.  UDP/3410 and TCP/3400 need to be allowed.

    Has there been a change in firmware on the UTM in the last week?

    Check the RED log on the UTM. Do you see connections from the RED(s) you are trying? Does the log say there was a connection followed by a firmware push?

    Be aware that RED15 uses an additional port than the RED10.  UDP/3410 and TCP/3400 need to be allowed.

    __________________
    ACE v8/SCA v9.3

    ...still have a v5 install disk in a box somewhere.

    http://xkcd.com
    http://www.tedgoff.com/mb
    http://www.projectcartoon.com/cartoon/1
Reply
  • Check the blink-code table at www.sophos.com/.../116573.aspx. Red15 codes should be the same as Red10 rev 2/3. What does it say the error is for the blinks you are seeing?

    Be aware that RED15 uses an additional port than the RED10.  UDP/3410 and TCP/3400 need to be allowed.

    Has there been a change in firmware on the UTM in the last week?

    Check the RED log on the UTM. Do you see connections from the RED(s) you are trying? Does the log say there was a connection followed by a firmware push?

    Be aware that RED15 uses an additional port than the RED10.  UDP/3410 and TCP/3400 need to be allowed.

    __________________
    ACE v8/SCA v9.3

    ...still have a v5 install disk in a box somewhere.

    http://xkcd.com
    http://www.tedgoff.com/mb
    http://www.projectcartoon.com/cartoon/1
Children
No Data