Important note about SSL VPN compatibility for 20.0 MR1 with EoL SFOS versions and UTM9 OS. Learn more in the release notes.

This discussion has been locked.
You can no longer post new replies to this discussion. If you have a question you can start a new discussion

[garner] konstant 30% CPU, resolve Cache error

Hi there,
Sophos XG230 and v19.01.
We have here permanently 30% CPU from garner process.
Looking closer with "tail" you can see the following.

usercache_output: resolve_gr_cache for FW_PBR_MODULE failed
usercache_output: resolve_gr_cache for FW_PBR_MODULE failed
usercache_output: resolve_gr_cache for FW_GW_MODULE failed
usercache_output: resolve_gr_cache for FW_PBR_MODULE failed
usercache_output: resolve_gr_cache for FW_PBR_MODULE failed
usercache_output: resolve_gr_cache for FW_PBR_MODULE failed
usercache_output: resolve_gr_cache for FW_PBR_MODULE failed
usercache_output: resolve_gr_cache for FW_PBR_MODULE failed
usercache_output: resolve_gr_cache for FW_PBR_MODULE failed
usercache_output: resolve_gr_cache for FW_PBR_MODULE failed
usercache_output: resolve_gr_cache for FW_PBR_MODULE failed
usercache_output: resolve_gr_cache for FW_PBR_MODULE failed
usercache_output: resolve_gr_cache for FW_PBR_MODULE failed
usercache_output: resolve_gr_cache for FW_PBR_MODULE failed
usercache_output: resolve_gr_cache for FW_PBR_MODULE failed
usercache_output: resolve_gr_cache for FW_PBR_MODULE failed
usercache_output: resolve_gr_cache for FW_PBR_MODULE failed
usercache_output: resolve_gr_cache for FW_PBR_MODULE failed
usercache_output: resolve_gr_cache for FW_PBR_MODULE failed
usercache_output: resolve_gr_cache for FW_PBR_MODULE failed
usercache_output: resolve_gr_cache for FW_PBR_MODULE failed
usercache_output: resolve_gr_cache for FW_PBR_MODULE failed
usercache_output: resolve_gr_cache for FW_PBR_MODULE failed
usercache_output: resolve_gr_cache for FW_PBR_MODULE failed
usercache_output: resolve_gr_cache for FW_PBR_MODULE failed
usercache_output: resolve_gr_cache for FW_PBR_MODULE failed
usercache_output: resolve_gr_cache for FW_PBR_MODULE failed
usercache_output: resolve_gr_cache for FW_PBR_MODULE failed
usercache_output: resolve_gr_cache for FW_PBR_MODULE failed
usercache_output: resolve_gr_cache for FW_PBR_MODULE failed
usercache_output: resolve_gr_cache for FW_PBR_MODULE failed

I think that is not correct.
How to get this problem solved ?

thx

Stefan



This thread was automatically locked due to age.