This discussion has been locked.
You can no longer post new replies to this discussion. If you have a question you can start a new discussion

V18.5.1 appears to have a bug in CA generation

Hi folks,

recently my local CA expired and is now causing me grief on all my Apple devices using MAC mail.

The errors vary from not suitable for pinning to the site you are connecting to is unsafe or not recognised. The errors are affecting both SMTPS and Imaps. For the moment while I try to resolve the issue I have disabled smtps scanning.

I have tried to generate a new CA on the XG with a 12 month life similar to the one that expired except the export process does not work and the exported car is not recognised. I have tried renaming the CER, modified it settings but the same error persists. Also Iwhen exporting I see the encoded certificate displayed which all seems wrong to me.

The export message is

The exported file 

The result is I cannot generate a local CA of any use.

Ian



This thread was automatically locked due to age.
  • After a couple of very frustrating days trying to resolve this issue, I have found the error generated by the apple devices is not correct.

    Error mail account for XXXX does not have a password please use settings to add a password, in reality means the password is wrong.

    Ian

    XG115W - v19.0.1 mr-1 - Home

    1225v5 6gb ram, SSID, 4 NICs 20w - v19 EAP - on holiday.

    If a post solves your question please use the 'Verify Answer' button.