This discussion has been locked.
You can no longer post new replies to this discussion. If you have a question you can start a new discussion

XG 115 and Static IP address from ISP

I have DSL modem from Centurylink that has one port using a static IP address that is connected to a Linksys Smart Router that has the Static IP address currently setup, i have tried to install the XG 115 using port 2 with the cable coming from the Centurylink port that has the static ip configuration already setup on modem, i have tried to configure port 2 in the XG 115 with the static info but it will not connect to the internet.  What am i doing wrong, i a new to Sophos firewall XG115 and would like to protect my home network. 

Thank You



This thread was automatically locked due to age.
Parents
  • I think your issue will be your smart router which should not be between your modem and the XG. You setup the modem in bridge mode and configure the XG interface with the fixed IP address.

    Ian

    XG115W - v19 GA - Home

    1225v5 6gb ram, SSID, 4 NICs 20w - v19 EAP - on holiday.

    If a post solves your question please use the 'Verify Answer' button.

Reply
  • I think your issue will be your smart router which should not be between your modem and the XG. You setup the modem in bridge mode and configure the XG interface with the fixed IP address.

    Ian

    XG115W - v19 GA - Home

    1225v5 6gb ram, SSID, 4 NICs 20w - v19 EAP - on holiday.

    If a post solves your question please use the 'Verify Answer' button.

Children