XG 135 random reboots

Hi

 

I have a XG 135 running SFOS 17.5.8 MR-8 and it has very recently started to randomly auto reboot during the day. It has happened twice now on two separate occasions.

All I can see in the logs is that the device has started, and no reason given for the sudden reboot, and all statistics eg under Firewall Rules have reset to zero?

Anyone else experiencing this?

Louis

  • In reply to alda:

    My XG135 is rev 3?

  • In reply to Keyur:

    So support logged in to my XG and the response I got was:

    "I have checked logs using access id but there is no specific information available to get reason of reboot.

    Also after Oct 9, device is up and running fine"

    So my XG 135 has done this now at least once a week for the previous two weeks... This is now week 3 and I am waiting to see if it happens again

  • In reply to Louis Swanepoel:

    I just had the issue happen again with the replacement 430. Same symptoms. Traffic stopped, the hard drive activity light on the front panel was solid, and the front panel lcd would not respond. The port activity lights were blinking as if traffic was passing. I had to hard power the unit to get our network back up. This is becoming very annoying. We will see what support says this time.

  • In reply to Jbo:

    I've had similar problems with a software Appliance last month.

    After reinstallation with iso image, everything is working fine now, no freezes or restarts!

  • In reply to Dwayne Parker:

    I am sorry but this is not a option for me  and my XG 135 and neither do I think it is for JBO and his XG 430

  • Have an XG 106 that did the same. I doubled the ram to 8gig and turned off the auto updates and that was the end of the rebooting every 4 days. 

  • In reply to JohnMarzich:

    I take take that back. Just restarted but this time was up 10 days... hope a fix shows.