No GUI access - 17.5.5 MR-5

Hello folks, 

 

After migrate my CR15iNG to SFOS (I already did it several times withou problem), I dont get WEB GUI access.

After device boot with SFO image - 17.5.5 MR-5 the all services goes UP, but tomcat no, even with  service tomcatrestart -ds nosync  

The logs show me

 

CR15iNG_AM02_SFOS 17.5.5 MR-5# cat /log/tomcat.log
2019-04-29 09:13:47.616:INFO::main: Logging initialized @39951ms
2019-04-29 09:13:59.375:INFO:oejs.Server:main: jetty-9.3.6.v20151106
2019-04-29 09:13:59.704:INFO:oejdp.ScanningAppProvider:main: Deployment monitor [file:///usr/share/jetty/webapps/] at interval 1
Exception occured.java.util.MissingResourceException: Can't find bundle for base name CentralConsole, locale en_US
2019-04-29 09:14:42.457:INFO:oejsh.ContextHandler:main: Started o.e.j.w.WebAppContext@1afa04c{/userportal,file:///usr/share/webconsole/,AVAILABLE}{/usr/share/userportal}
Exception occured.java.util.MissingResourceException: Can't find bundle for base name CentralConsole, locale en_US
2019-04-29 09:15:11.617:INFO:oejsh.ContextHandler:main: Started o.e.j.w.WebAppContext@e94dcf{/webconsole,file:///usr/share/webconsole/,AVAILABLE}{/usr/share/webconsole}
2019-04-29 09:15:11.860:INFO:oejs.ServerConnector:main: Started ServerConnector@149751b{HTTP/1.1,[http/1.1]}{0.0.0.0:8009}
2019-04-29 09:15:11.861:INFO:oejs.Server:main: Started @124197ms
2019-04-29 10:02:02.558:INFO::main: Logging initialized @5666ms
2019-04-29 10:02:05.910:INFO:oejs.Server:main: jetty-9.3.6.v20151106
2019-04-29 10:02:06.181:INFO:oejdp.ScanningAppProvider:main: Deployment monitor [file:///usr/share/jetty/webapps/] at interval 1
CR15iNG_AM02_SFOS 17.5.5 MR-5#

 

 

And  yes, the device is listed as supported on https://community.sophos.com/kb/en-us/133295

And the firmware download it was done by My Sophos Portal - HW-17.5.5_MR-5.SF110-433.gpg

 

Any suggestion!?

 

Regards

 

Carlos

  • Hi  

    Are you still experiencing issues with your device after the migration to SFOS? Please let me know as this requires further investigation by our team.

    Regards,

  • In reply to FloSupport:

    Hi  

    Yes, on CR15iNG after SFOS migration the web GUI delay 20 min to show the GUI, and it is impossible work on it. I needed revert to CyberoamOS due this.

     

    IMHO, currently the CR15iNG  with SFOS make the device  unusable.

     

    Regards

    Carlos

  • In reply to Carlos Cesario:

    Hi  

    Apologies for this inconvenience, I would advise raising a support case with our team so that further investigation for your device's migration can be performed. Please also share your support case number with me so that I can follow up accordingly.

    Thanks,