Problem VPN SSL

Hello everyone,

I'm having problems with SSL VPN tunnels:

I have created a SSL VPN tunnel which when I turn it on always stays in "RECONNECTING":

When I turn it off and I have the same behavior, it always stays in "RECONNECTING".

What the LOGs show me are:

 

 

2018:01:12-18:57:16 utm openvpn[3049]: DEPRECATED OPTION: --tls-remote, please update your configuration
2018:01:12-18:57:16 utm openvpn[3049]: OpenVPN 2.3.10 i686-suse-linux-gnu [SSL (OpenSSL)] [LZO] [EPOLL] [MH] [IPv6] built on Jun 29 2017
2018:01:12-18:57:16 utm openvpn[3049]: library versions: OpenSSL 1.0.2j-fips 26 Sep 2016, LZO 2.09
2018:01:12-18:57:16 utm openvpn[3062]: MANAGEMENT: client_uid=0
2018:01:12-18:57:16 utm openvpn[3062]: MANAGEMENT: client_gid=0
2018:01:12-18:57:16 utm openvpn[3062]: MANAGEMENT: unix domain socket listening on /var/run/openvpn_mgmt_REF_SslCliToServerCloud
2018:01:12-18:57:16 utm openvpn[3062]: PLUGIN_INIT: POST /usr/lib/openvpn/plugins/openvpn-plugin-utm.so '[/usr/lib/openvpn/plugins/openvpn-plugin-utm.so] [REF_SslCliToServerCloud]' intercepted=PLUGIN_UP|PLUGIN_DOWN|PLUGIN_ROUTE_UP|PLUGIN_ROUTE_PREDOWN
2018:01:12-18:57:16 utm openvpn[3062]: Socket Buffers: R=[87380->87380] S=[16384->16384]
2018:01:12-18:57:16 utm openvpn[3062]: Attempting to establish TCP connection with [AF_INET]108.175.10.49:443 [nonblock]
2018:01:12-18:57:16 utm openvpn[3062]: TCP: connect to [AF_INET]108.175.XXX.XXX:443 failed, will try again in 5 seconds: Network is unreachable
2018:01:12-18:57:16 utm openvpn[3062]: SIGHUP[soft,init_instance] received, process restarting
2018:01:12-18:57:16 utm openvpn[3062]: DEPRECATED OPTION: --tls-remote, please update your configuration
2018:01:12-18:57:16 utm openvpn[3062]: OpenVPN 2.3.10 i686-suse-linux-gnu [SSL (OpenSSL)] [LZO] [EPOLL] [MH] [IPv6] built on Jun 29 2017
2018:01:12-18:57:16 utm openvpn[3062]: library versions: OpenSSL 1.0.2j-fips 26 Sep 2016, LZO 2.09
2018:01:12-18:57:16 utm openvpn[3062]: Restart pause, 10 second(s)


2018:01:12-18:57:26 utm openvpn[3062]: Socket Buffers: R=[87380->87380] S=[16384->16384]
2018:01:12-18:57:26 utm openvpn[3062]: Attempting to establish TCP connection with [AF_INET]108.175.XXX.XXX:443 [nonblock]
2018:01:12-18:57:26 utm openvpn[3062]: TCP: connect to [AF_INET]108.175.XXX.XXX:443 failed, will try again in 5 seconds: Network is unreachable
2018:01:12-18:57:26 utm openvpn[3062]: SIGHUP[soft,init_instance] received, process restarting
2018:01:12-18:57:26 utm openvpn[3062]: DEPRECATED OPTION: --tls-remote, please update your configuration
2018:01:12-18:57:26 utm openvpn[3062]: OpenVPN 2.3.10 i686-suse-linux-gnu [SSL (OpenSSL)] [LZO] [EPOLL] [MH] [IPv6] built on Jun 29 2017
2018:01:12-18:57:26 utm openvpn[3062]: library versions: OpenSSL 1.0.2j-fips 26 Sep 2016, LZO 2.09
2018:01:12-18:57:26 utm openvpn[3062]: Restart pause, 10 second(s)


2018:01:12-18:57:36 utm openvpn[3062]: PLUGIN_INIT: POST /usr/lib/openvpn/plugins/openvpn-plugin-utm.so '[/usr/lib/openvpn/plugins/openvpn-plugin-utm.so] [REF_SslCliToServerCloud]' intercepted=PLUGIN_UP|PLUGIN_DOWN|PLUGIN_ROUTE_UP|PLUGIN_ROUTE_PREDOWN
2018:01:12-18:57:36 utm openvpn[3062]: Socket Buffers: R=[87380->87380] S=[16384->16384]
2018:01:12-18:57:36 utm openvpn[3062]: Attempting to establish TCP connection with [AF_INET]108.175.XXX.XXX:443 [nonblock]
2018:01:12-18:57:36 utm openvpn[3062]: TCP: connect to [AF_INET]108.175.XXX.XXX:443 failed, will try again in 5 seconds: Network is unreachable
2018:01:12-18:57:36 utm openvpn[3062]: SIGHUP[soft,init_instance] received, process restarting
2018:01:12-18:57:36 utm openvpn[3062]: DEPRECATED OPTION: --tls-remote, please update your configuration
2018:01:12-18:57:36 utm openvpn[3062]: OpenVPN 2.3.10 i686-suse-linux-gnu [SSL (OpenSSL)] [LZO] [EPOLL] [MH] [IPv6] built on Jun 29 2017
2018:01:12-18:57:36 utm openvpn[3062]: library versions: OpenSSL 1.0.2j-fips 26 Sep 2016, LZO 2.09
2018:01:12-18:57:36 utm openvpn[3062]: Restart pause, 10 second(s)



Try removing and creating the tunnel again and the message that you received when you tried to delete it was:

It never lets me eliminate the tunnel. The only way that the tunnel is stable is when I fully restart the Sophos UTM, however, when I turn off and turn on the tunnel, it has the behavior of "RECONNECTING" again.

What will be happening here?

 

 

 

Thanks !!!