Sandboxie 5.30.0 and 5.31 test versions can not delete Internet explorer 11 "History" and "Cookie"

1 - Sandboxie 5.30,Sandboxie 5.31.1 Sandboxie 5.31.2 Windows 10 x64 bit 1809 Windows 10 x32 bit 1809 Windows 10 x32 bit 1903 Windows 10 x64 bit 1903
2 - internet explorer 11
3 - Microsoft Windows Defender ON
4 - sandbox with default settings
5 - Sandboxie 5.30.0 and 5.31 test versions, "Delete saved content" - "Delete Sandboxie", can not delete Internet explorer 11 "History" and "Cookie", All versions prior to Sandboxie 5.28.0 are normal!

  • Hi li wang,

    I cannot reproduce this behavior.
    Please provide the exact repro steps so I can give it another try. 

    Thank you!

  • In reply to li wang:

    Hi li wang,

    I followed the steps on the last sentence (as I wasn't sure about the rest since once you delete contents, your programs are closed), and I am not seeing any problems. 

    This is my exact setup:

    Windows 10 1809 x64 + Sbie 5.31.2 + IE 11 
    In a new Sandbox with default settings, launched IE and logged in to login.live.com 
    At this point, once logged in, I right-clicked on the Sandbox I am running IE in  --> Delete contents
    (This closes IE)
    Then, I relaunched IE in the Sandboxed, visited login.live.com again, and my credentials were not remembered.

    Please, provide more information as I am not able to reproduce the behavior. I've asked in the other posts that you share your Sandboxie settings, this could help me find any differences. 

    Also, are you positive the settings are not coming from a non-sandboxed version of IE? (meaning, if you are running both at the same time, Sandboxie will read the files/cookies from the host when you relaunch the program). 


    Thank you!

  • In reply to Barb@Sophos:

    You can log in to "sandboxie-forum" : community.sophos.com/.../sandboxie-forum , then "Delete contents", open this page again, the login information still exists! You can't find the login message "This group requires membership for participation - click to join"!
  • In reply to li wang:

    Hi li wang,

    Thanks, I can see the behavior with the community page, but not with the others.
    Please, clarify what other sites are triggering problems -if any-  I will report this to the dev team and provide any updates when available. 

    Thanks!

  • In reply to Barb@Sophos:

    Recommend a typical phpBB forum mode, for example: www.phpbb3bbcodes.com/ucp.php Account number: winxp Password: -Edited: Please do NOT post passwords or personal information in the forums-  The login prompt "Do you want to save the password of www.phpbb3bbcodes.com", select "Yes", otherwise the password will be automatically cleared when the browser is closed. Then "Delete contents", open the page again, you will find that you do not need to log in again

  • In reply to li wang:

    Hi li wang,

    I've added that URL to the report, please let us know if there are any other sites you are seeing this problem with. 


    Please, refrain from posting passwords and personal info in the forums.  I strongly recommend you change the password for that site, as it was exposed. 
    We will not use your accounts, but we will test the sites as needed. 

    Regards,